A Marmaras Nemeskő

 

 

A Marmaras Nemeskő-nél szinte bármit elkészítünk, ami kőből lehetséges: fal-, padlóburkolatot; párkányt; munkapultot; ballusztrádát; térburkolatokat; stb.

 A megrendelt mennyiségtől függően a házhoz szállítás ingyenes az ország egész területén!

Miért érdemes nálunk vásárolnia márvány és gránit, mészkő és ónix termékeket?

Mert időt, energiát és pénzt takarít meg! Megjárta? Nem azt kapta amit vásárolt? Interneten szépnek tűnő weboldalak mást ígértek, mint amivel szolgálni tudnak? Ferde vágáshibás lapok? Ezek orvoslásához a legjobb helyen jár! 100%-ban Eredeti termékek. Raktárkészletünk folyamatosan bővül, termékeink a mai trendeknek, stílusoknak megfelelően cserélődnek. Árukészletünket nem csak “külső” raktáron tartjuk, kiszolgálás AZONNAL!

Ajánlatunk az országban garantáltan a LEGNAGYOBB fali és padló burkolatával várja Önt! Több, mint 30.000nm Mészkövet, Márványt és Gránitot tartalmaz, amelyek különböző méretben és színben találhatóak meg. Mi nem árulunk zsákba macskát, azaz a vevő azt kapja amit választott!

Akciós márvány és gránit, mészkő és ónix vásárlással kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken.

Vásárlást megelőzően a kedves Ügyfél meggyőződhet a raktáron lévő termékekről. Továbbá a választási nehézségek esetén mintalapot díjmentesen biztosítunk! Mennyiségtől függően illetve előzetes egyeztetések alapján a házhozszállítás országszerte megoldható. A munkalapok milliméter pontosággal vannak méretre szabva és lehetőség van akár fugamentesen burkolásra is. Szakmai alapjaink a kilencvenes évek végére vezethetőek vissza. Akár egy kérdés erejéig is teljes bizalommal forduljon hozzánk, készségesen segítünk nemeskövek felhasználásának tanácsadásában is.

Raktárkészletről minden termék személyesen átvehető.

Telephelyünk Debrecentől és Nyíregyházától is egyaránt közel található!

 

Marmaras Nemeskő referencia

A kő, mint építőipari alapanyag - Marmaras Nemeskő

A nemeskövek használata ( Márvány, Gránit, Mészkő ) végigkíséri történelmünket, hiszen az egyik legősibb alapanyagról beszélünk. Építőiparban való felhasználása nagyjából 5500 éves múltra tekint vissza. Manapság a Márvány,Gránit és Mészkő az építőipar szinte minden területén igen népszerű alapanyagnak számít.

Márvány, Gránit vagy Márvány mint építőanyag annak köszönheti népszerűségét, hogy időtálló, illetve a megfelelő eszközökkel könnyen megmunkálható. Amellett, hogy a Mészkő, Márvány vagy Gránit felhasználásával előállított termékek hosszú ideig tartósak maradnak, rendkívül esztétikus látványt nyújtanak az otthonokban és a köztereken is. A különböző kövek alkalmazása természetes hatást kelt, ezáltal teremt kellemes hangulatot.

Igen nagy előnye a kőnek, hogy feldolgozottság tekintetében gyakorlatilag bármely formájában fel lehet használni, a célnak megfelelően. A Gránit, Mészkő vagy Márvány leggyakoribb felhasználási területe az épületek, illetve műemlékek burkolása, de emellett például kiváló munkapult és párkány is készíthető kőből.

 

Szolgáltatásaink

Kedves Látogatónk!

 

Cégünk szolgáltatásai széleskörűek és legfőbb célunk már több, mint 20 éve a vásárlók megelégedettsége! Legfőbb erényünknek tartva a raktárkészletünket, amely Magyarországon egyedi és nem csak virtuálisan található meg, várja kedves Vásárlóinkat! A kívánt anyagból(okból) teljes információt és szíves segítséget nyújtunk, illetve telephelyünk látogatása esetén a választott Gránit, Márvány vagy Mészkő lapok nagyban való kirakását megtesszük, így könnyítve az  átláthatóságot és a választást! Házhozszállítást anyagmennyiség függvényében ingyen vállalunk! Nagyobb mennyiségű felület esetén a felmérést is vállaljuk! Raktárunkban speciálisan Márványhoz, Gránithoz illetve Mészkőhöz "gyártott" ragasztót találhatnak versenyképes áron ! Külön rendelkezünk burkolást megelőző alapozóval is! Számtalan budapesti cégnek vagyunk főbeszállítói, így ha közvetlen forrást szeretne akkor válassza cégünket, mely teljesen Márványra, Gránitra és Mészkőre specializálódott! Cégünk a világ több pontjáról származó céggel áll közvetlen kapcsolatban, így ha Világszínvonalt keres Magyarországon, nálunk megtalálja! Ha MárványMészkő vagy Gránit akkor a Nemeskő! Budapesti munkák esetében már tapasztalt, sok munkát elvégzett, kimondottan Márványt, Mészkövet és Gránitot burkoló csapattal rendelkezünk és tudunk szolgálni! Amennyiben a munka nem budapesti, így külön burkoló csapattal is rendelkezünk, akik Magyarország külön területein munkálkodnak!