Párkány és Pult

Kedves Látogató!

 

Cégünk sok éves tapasztalatába foglalja a párkányok, fedlapok, könyöklők és pultok legyártatását és forgalmazását! A fedlapok, könyöklők, párkányok, illetve pultok Olaszországból érkeznek!

A termékek a legmodernebb gépi körülmények között készülnek, így a minőség, igényesség, pontosság és az előre kiválasztott termék-termékek sem fognak csalódást okozni! Termékeinket csak természeteskövekből csináltatjuk, amelyek Gránit, Márvány, Mészkő, Travertin és Onyx! A természeteskövekből készült párkányok, könyöklők, pultok és fedlapok mindegyike tökéletes kültérre és beltérre, amelyről ha igény van eredetiség és származási bizonylattal is tudunk szolgálni, amely magában foglalja a kültéri használhatóságot is! Termék mintával ingyenesen tudunk szolgálni ezzel is könnyítve a választást!

 

Megrendelés menete

 

Megrendeléseknél a kedves ügyfél a felmért párkány, könyöklő vagy pult méreteit emailben eljuttatja hozzánk és mi feldolgozzuk! A megrendeléstől számított1-2 héten belül a termék-termékek megérkeznek raktárunkban! Felmerülő kérdés vagy  kérdések esetén állunk teljes szolgálatukra! Ha csak egy kérdés erejéig is készségesen segítünk! Házhozszállítás telefonos egyeztetés után megoldható az ország teljes területére!

 

 

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Csepreghy Benjámin

06 30 974 6405

parkanypult@gmail.com ( árajánlatkérés vagy bármely kérdés kapcsán)